Mainostoimisto OivaMainos

Nuijamiestentie 1, 39100 Hämeenkyrö
oivamainos@oivaseutu.fi

044 782 5012

Toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9-15
Muut ajat sopimuksen mukaan.

Oivalliset ideat syntyvät yhdessä tekemällä

Uskomme parhaiden ideoiden syntyvän, kun kaikki tekevät parhaansa rennossa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.
Tahdomme tarjota laatua, josta olisimme itse valmiita maksamaan. Emme halua asiakkaidemme markkinointieurojen valuvan hukkaan. Siksi kerromme rehellisen mielipiteen ja tarjoamme parannusehdotusta, jos huomaamme markkinoinnissasi jotain sellaista, jossa voisimme olla avuksi.

Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa

Hanna Mäkelä

digimarkkinoinnin asiantuntija

Hannaa kiinnostaa sinun yrityksesi tarina. Hän kuuntelee tarkasti tarpeesi ja toiveesi sekä keskustelee kanssasi yrityksesi visioista ja strategioista.

Hanna ymmärtää digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueita. Olipa kyse sitten hakukoneoptimoinnista (SEO), sosiaalisen median kampanjoista tai sisältömarkkinoinnista.

Periksiantamaton Hannamme heittäytyy mielellään uusiin haasteisiin ja kalenteroi aikataulut tarkasti. Työssä parasta on erilaisten sisältöjen suunnittelu ja tiimityöskentely. Hannan motto on: yhteistyöllä onnistutaan parhaiten!

Vapaa-ajalla Hanna nauttii pyöräilystä ja luontoretkeilystä perheen kanssa, krav magasta sekä akrobatiavoimistelusta.

03 3143 3120
044 558 9301
hanna.makela@oivaseutu.fi

Natasha Hjelm

asiakkuuspäällikkö

Nata on toimistomme rento ja reilu lähijohtaja, joka vastaa työnjaosta, luo kokonaisuuksia ja tekee graafista suunnittelua. Uusista ideoista ja haasteista syttyvä Natamme haluaa kulkea siellä, missä tiet eivät vielä ole leveät.

Nata pitää työssään erityisesti siitä, että päivät ja työtehtävät vaihtelevat. Toisina päivinä saa temmeltää rutiinihommien parissa, luovina päivinä saa päästää ideat lentoon.

Vapaa-aikaansa Nata viettää Krav Magan ja reserviläistoiminnan parissa. Huumorin Nata nauttii mustana.

03 3143 3128
044 782 5012
natasha.hjelm@oivaseutu.fi

Sini Kulmala

graafinen suunnittelija

Tarkka ja älykkään analyyttinen Sini on toimistomme peruskallio, jolla on lehmän hermot. Lempihommia töissä on ilmoitusten, printtimateriaalien ja taittotöiden teko. Ongelmanratkaisu kuuluu myös suosikkihommien joukkoon.

Avarakatseinen ja rauhallinen Sini viettää vapaa-aikansa mielellään kotona neljän kissan ja neljän kesyhiiren kanssa. Luoviin harrastuksiin kuuluu piirtäminen, valokuvaaminen sekä Lego-palikoilla rakentaminen. Sini rentoutuu anime-sarjojen, video- ja lautapelien parissa.

Kun haluamme toimistolla kuulla suoran ja rehellisen mielipiteen, kysymme sitä Siniltä.

03 3143 3123
044 769 0719
sini.kulmala@oivaseutu.fi

Aino Hakala

graafinen suunnittelija

Nopealiikkeinen ja avoin Aino on monitaituri, joka innostuu erityisesti kuvituksista. Ainolla on graafisissa töissään luova ja persoonallinen ote sekä visuaalista silmää sille, mikä näyttää hyvältä.

Hyväntuulisen ja huumorintajuisen Ainon vapaa-aika kuluu akrobatiavoimistelun ja hevosten parissa.

03 3143 3155
044 746 7711
aino.hakala@oivaseutu.fi

Opri Keskinen

graafinen suunnittelija

Opri on meidän oma taiteellinen virtuoosimme ja luovuuden lumoava ammattilainen. Hänellä on kyky nähdä kauneutta yllättävissäkin kohdissa ja kyky tuoda se esiin graafisessa suunnittelussa.

Opri on valmis kokeilemaan uusia lähestymistapoja työssään. Hän näkee mahdollisuuksia yksityiskohdissa, jotka muut saattaisivat ohittaa. Parhaimmillaan hän on luovissa projekteissa, joihin saa uppoutua sydämensä kyllyydestä.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa touhuillessa, erityisesti koiraharrastusten parissa. Hän rakastaa luonnossa liikkumista ja valokuvausta. Koiraharrastusten lisäksi hänet pitävät vauhdissa kuntonyrkkeily ja jooga.

Opri säteilee positiivisuutta! Hän on toimistossamme se, joka saa muut ihmiset hyvälle tuulelle ihan vain olemalla oma itsensä.

03 3143 3155
opri.keskinen@oivaseutu.fi

Mainostoimisto OivaMainos

Präntti Oy

Nuijamiestentie 1, 39100 Hämeenkyrö
oivamainos@oivaseutu.fi • 044 782 5012

Toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9-15
Muut ajat sopimuksen mukaan.