Kuvat jäävät mieleen 

Kuvituksia tarvitaan moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten mainoksiin, julkaisuihin, kirjoihin, nettisivuille ja muihin digitaalisiin kanaviin. Kiinnostavalla kuvalla pystyt erottautumaan kilpailijoista ja luomaan oman näköisesi ilmeen. Näyttävä kuvitus vetää puoleensa ja keventää tekstiä. Tunteiden ilmaisu onnistuu kuvituksilla joskus jopa valokuvaa paremmin. 

Informatiivisen tekstin kaverina kuva helpottaa lukemista ja auttaa jäsentelemään sisältöä. 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää asiasta.

Kuvitustyylejä on erilaisia

Meillä työskentelee kolme taitavaa graafista osaajaa, jolla jokaisella on oma tyylinsä tehdä. Alla esiteltynä muutamia Natan, Ainon ja Sinin tekemiä töitä. 

Haluatko kurkata millaiset tyypit meillä taiteilevat? Käy kurkkaamassa oiva tiimi -sivulta, jossa meistä kerrotaan tarkemmin. 

Me OivaMainoksella tartutaan mielellämme erilaisiin kuvitusprojekteihin.
Intohimo työhön näkyy myös meidän asiakkaillemme.

"Uuden strategiamme kuvitus kansilehtikartalta sisäsivujen ”joutsenelementteihin” oli luovuudessaan ja taiteellisuudessaan huippuluokkaa, päätimme ja saimme kuvittajalta luvan käyttää niitä myös omassa kotisivu-uudistuksessamme. Paikallisen kehittämisstrategiamme visualisointi oli erityisesti toimialueemme nuorten toiveissa. Siis varmasti olemme yhteistyössä jatkossakin!"

- Petri Rinne / Joutsenten reitti

"Meiltä tuli välillä vähän tipottainkin lisäyksiä, uusia ideoita ja uusia ajatuksia. Suhtauduitte niihin hyvällä asenteella ja ajatus pääsi kehittymään oikeaan suuntaan luovalla vapaudella! Kuvituksia kun on joskus vaikeaa tilata ihan kerralla. Eli iso kiitos, etenkin kun saamme vielä astetta letkeämmät joutsenet käyttöömme uudelle kaudelle."

- Eeva Raukko / Joutsenten reitti

Mainostoimisto OivaMainos

Präntti Oy

Nuijamiestentie 1, 39100 Hämeenkyrö
oivamainos@oivaseutu.fi • 044 782 5012

Toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9-15
Muut ajat sopimuksen mukaan.