Mainostoimisto OivaMainos

Mainostoimiston palvelut

Meillä on toimiva, idearikas ja iloinen tiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja yhteisöjen monenlaiset markkinointiin, mainostamiseen ja viestintään liittyvät tarpeet. Meillä toteutetaan niin isot kuin pienetkin työt. Palvelutarjontamme on laaja ja se, mikä ei hoidu meillä, hoituu hyvän alihankintaverkoston kautta. Esimerkiksi ikkunatarrat suunnitellaan ja valmistetaan tulostuskuntoon meillä ja alihankkija tulostaa ja käy liimaamassa paikalleen.

Meillä asiakas on aina ykkönen ja jokaiseen työhön tartutaan uudella innolla!

Painotuotteet

Meillä ideoidaan, suunnitellan ja toteutetaan yrityksille ja yhteisöille monenlaisia painettuja tuotteita, isoja ja pieniä.
Katso lisää painotuotteista

Digimarkkinointi

Meiltä onnistuu niin verkkosivujen kuin sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelu ja toteutus käden käänteessä. Verkkosivut tehdään helppokäyttöiselle alustalle ja some-markkinointiin valitaan oikea paketti juuri sinulle.
Lue lisää digitaalisesta markkinoinnista

Ikkunatarrat ja kyltit

Ikkunatarrat ovat iso osa yrityksesi julkisivua, joten ne kannattaa suunnitella yrityksen ilmeen mukaisiksi. Suunnittelemme myös kyltit, suuret kuin pienet, sisään ja ulos, tapahtumiin, tienviitaksi ja yrityksen pihaan.
Katso lisää ikkunatarroista ja kylteistä

Video- ja dronekuvaus

Mainostoimistolla on käytössä videokamera ja mikit, eikä videomarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus ole meille ongelma. Meiltä löytyy myös drone, jolla saa ilmakuvaa niin videona kuin valokuvina.
Lue lisää video- ja dronekuvauksesta

Kuvitus ja valokuvaus

Luova tiimimme kuvittaa mainosmateriaaleja monin eri tekniikoin; piirtämällä, maalaamalla ja digitaalisesti. Otamme valokuvia meillä tehtäviin mainosmateriaaleihin, joten jos teksti on mutta kuvat puuttuvat, meiltä hoituu niiden ottaminen.
Katso lisää kuvituksesta ja valokuvauksesta

Yritysilmeet ja logot

Onko sinulla uusi yritys joka kaipaa logoa? Meiltä hoituu koko yritysilmeen suunnitteleminen logosta ja käyntikortista ikkunateippauksiin.
Lue lisää yritysilmeestä